Stoły chłodnicze przeznaczone są do przechowywania artykułów spożywczych. Urządzenie idealnie nadające się do wyrobu pizzy, i przechowywania produktów niezbędnych do jej wyrobienia m.in. ciasta. Każdy stół chłodniczy można wyposażyć w blat granitowy oraz postawić nadstawę chłodniczą, a drzwi można zastąpić szufladami które także są chłodzone. Urządzenie wykoanane ze stali nierdzewnej AISI 304. W wyposażeniu standardowym posiadamy: elektroniczny sterowanik z wyświetlaczem temeperatury, automatyczne odszranianie oraz automatyczne odparowanie skroplin. Prowadnice półek przystosowane do pojemników gastronomicznych GN 1/1. |
Model | Wymiary zewnętrzne | Pojemność | Zakres temperatur | Ilość drzwi | Moc znamionowa | Waga | Zasilanie |
SCH-2 | 1410x700x850 mm | 190 dm3 | +2... +10 [ºC] | 2 | 360 W | 110 kg | 230 V |
SCHN-2 | 1410x700x850 mm | 190 dm3 | -18...-20 [ºC] | 2 | 360 W | 110 kg | 230 V |
SCH-3 | 1915x700x850 mm | 280 dm3 | +2... +10 [ºC] | 3 | 420 W | 140 kg | 230 V |
SCHN-3 | 1915x700x850 mm | 280 dm3 | -18...-20 [ºC] | 3 | 420 W | 140 kg | 230 V |
SCH-4 | 2420x700x850 mm | 620 l. | +2... +10 [ºC] | 4 | 360 W | 160 kg | 230 V |
SCHN-4 | 2420x700x850 mm | 620 l. | -18...-20 [ºC] | 4 | 360 W | 160 kg | 230 V |
designed by © 2024. All rights reserved. | Nota prawna | Mapa serwisu