Niezbędne urządzenie w każdym lokalu gastronomicznym. Jest przeznaczone do rozgrabniania warzyw, sera. Pozwala nam przetworzyć duże ilości surowców. Poprzez zastosowanie różnego rodzaju tarcz możemy ciąć w plastry, paski i kostkę. Szatkować i rozdrabiać, a także ścierać.
Urządzenie przeznaczone do użytku w gastronomii, cateringu oraz sklepach. Wykonana ze stali nierdzewnej. Regulowana grubość krojonego plastra w zakresie 0 - 16 mm. Każdy egzemplarz wyposażony w wbudowaną ostrzałkę. Dodatkowo dostępny nóż teflonowy przeznaczony do krojenia sera.
Młynki koloidalne służą do mielenia odpadków organicznych powstałych w kuchni. Odpadki po zmieleniu zostają wydalone wraz z wodą do kanalizacji co eliminuje nam resztki i zmniejsza ilości śmieci powstających w naszym lokalu. Młynki instaluje się najczęściej na zmywalni naczyń bezpośrednio pod komorą zlewu.
Bateria przeznaczona dla gastronomii. Ułatwiająca zmywanie każdego rodzaju brudnych naczyń, porcelany. Baterie prysznicowe posiadają sprężynę ze stali nierdzewnej.